Catina cu miere

20,00 Ron
Disponibilitate:   990
Greutate: 350g

Catina se amesteca cu miere in raport 1/2 (daca se amesteca 50% catina / 50% miere e posibil sa fermenteze). Se lasa la macerat timp de 10 zile, timp in care se amesteca zilnic. Produsul obtinut se pastreaza la rece si se consuma cate o lingurita zilnic inainte de masa.

Se poate face o cura: cate  1-3 linguri, de trei ori pe zi. Efecte sunt remineralizante si vitaminizante, ajutand organismul sa lupte cu boala. Mai mult, fructul de catina precum si mierea au proprietati antibiotice, combatand direct infectiile bacteriene.  Cura este indicata in:
> Imunitate scazuta, sensibilitate la infectii
> Hepatita acuta, hepatita cronica evolutiva, ciroza in faze incipiente
> Adjuvant in gripa, bronsita, pneumonie - Este un stimulent imunitar rapid, mareste rezistenta organismului la febra, grabeste vindecarea.
> Copii rahitici, distrofici, foarte sensibili la boli.

Reactii adverse: alergii la unul din compusi.

Scrie o recenzie

Nota: HTML nu este interpretat!
Prost           Bun