Apilarnil Pur 200g

 • Disponibilitate: 56
  • 79,90Ron

  Produsul vine ambalat in 2 recipiente de cate 100ml. Fiecare recipient este impachetat in cutie de polistiren gros.

  Cutiile de polistiren, impreuna cu o pastila congelata de 350ml  sunt impachetate in folie termoizolanta. 

  Atentie!! Produsul se pastreaza la congelator.

  Este unul dintre cele mai puternice produse ale albinelor. Mai ales în alianţă cu fraţii lui, polenul şi mierea, devine un aliat de nădejde al sănătăţii şi al luptei cu boala. Apilarnilul este foarte probabil cel mai complex produs apicol cunoscut.

  Apilarnilul a fost inventat în Ro­mâ­nia, de un apicul­tor de excep­ţie, Nicolae V. Ilieşiu, în 1980, si graţie pu­ternicelor sale acţiuni biologice, la mo­mentul respectiv, a avut un impact foarte mare în mediile ştiin­ţifice.

   

  Apilarnilul este un produs biologic activ al stupu­lui, realizat prin triturarea larvelor de trântori, care sunt apoi congelate sau prelucrate în diverse moduri. În fi­nal se obţine un amestec care se filtrează imediat. Re­zultă un produs cu aspect lăptos, de culoare alb-găl­bu­ie, cu gust dulce-acrişor-astringent şi aromă plăcută, care aminteşte de polen şi propolis.

  In momentul recoltării, adică la nu­mai 7 zile de la depunerea oului, larva de trân­­tor deja con­ţine un număr uriaş de celule sexuale, peste 10 mili­oa­ne de spermatozoizi. Astfel ca un aport nutriţional cu Apilarnil poate corecta pro­­bleme de dinamică sexuală masculină. În plus, fiind încărcat cu componen­te bioactive tinere şi integre, el ge­nerează şi o dezvol­tare spectaculoasă a tinerilor, în pri­mul rând, a celor de sex bărbătesc. Deşi persoanele de sex bărbătesc sunt marii bene­ficiari ai acestui produs, el nu trebuie evitat în consum şi utilizare de către femei.

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
      Rău           Bun