Pastura 1kg

 • Disponibilitate: 990
  • 359,90Ron

  Pe langa colectarea nectarului si a polenului, albinutele mai au o sarcina de efectuat, cresterea si dezvoltarea puietului. Astfel ca ele pastreaza hrana cea mai buna pentru ca puietul sa se dezvolte frumos si armonios. Pastura este hrana puietului de aceea se mai numeste si pâinea albinelor. Pastura este unul dintre cele mai complexe produse ale stupului ea avand o serie de actiuni benefice asupra organismului.  

  Albinutele stiu ce produse sunt mai bune pentru puietul lor si au ales pastura. Alege si tu pastura Direct din stup pentru un corp sanatos, plin de energie.

  Compoziție:

  proteine, lipide, enzime, coenzime, aminoacizi, vitamine, minerale si acid lactic, dar intr-o cantitate mai mare, acid decanoic, gamaglobuline, acizi nucleici, polifenoli, ce au efecte antioxidante, Testosteron, progesteron

   Proprietăți terapeutice:

  afectiuni hepatice, boli cardiace, boli respiratorii, boli de prostata, tulburări digestive, tulburari de crestere la copii, tulburări de memorie, anemie, rahitism, osteoporoza, probleme ale colonului

  Administrare

  10- 30 g/zi în doza unica sau mai multe doze

  Se recomanda consumul a 10-15g/zi în vederea întreținerii, ,imunizarii și energizarii.

  15-25g/zi pentru anemii, rahitism, probleme la colon etc. 

  20-30g/zi hepatite, ciroze

  Copiii pot consuma zilnic o lingurita de pastura

  Nu se recomanda consumul în timpul serii, pastura avand efect energizant

  Contraindicații

  Alergii la produsele apicole

  Probleme acute ale tractului digestiv

  Persoanele cu Diabet zaharat pot consuma doar la îndrumarea medicului

  Deoarece pastura este un produs natural, culoarea și gustul pot fi diferite de la un an la altul.

  Oricare ar fi gustul și culoarea, pastura are aceleași beneficii

  Ce este pastura?

  PASTURA este polenul recoltat de albine, apoi fermentat de acestea în condiţiile naturale oferite de stup. Albinele amesteca polenul cu miere, enzime si fermenti, il introduc in celulele fagurelui unde il taseaza pana elimina aerul continut si apoi il acopera cu o pelicula fina de propolis. In urmatoarele saptamani polenul sufera un proces de fermentatie lactica si se transforma in pastura. Acest produs nou, păstura, are o compoziţie chimică îmbunătăţită faţă de cea a polenului, datorita continutului mai mare in zaharuri simple, vitamina K si acid folic (are efect antihemoragic mai bun), enzime si aminoacizi, precum si a aciditatii sporite ce o face usor asimilabila. Fata de polen valoarea nutritiva si antibiotica este de 3 ori mai mare. De asemenea, invelisul extern al polenului, exina, este distrus, determinind asimilarea mai usoara de catre organism.

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
      Rău           Bun