Catina cu miere 500g
-
30,00Ron
- Preţul în puncte de recompensă: 3
-
- 2 sau mai multe 24,90Ron
- 4 sau mai multe 20,90Ron
Catina se amesteca cu miere in raport 1parte catina, 2parti miere (daca se amesteca 50% catina / 50% miere, amestecul poate fermenta). Se lasa la macerat timp de 10 zile, timp in care se amesteca zilnic. Produsul obtinut se pastreaza la rece si se consuma cate o lingurita zilnic inainte de masa.
Se poate face o cura: cate 1-3 linguri, de trei ori pe zi. Efecte sunt remineralizante si vitaminizante, ajutand organismul sa lupte cu boala. Mai mult, fructul de catina precum si mierea au proprietati antibiotice, combatand direct infectiile bacteriene. Cura este indicata in:
> Imunitate scazuta, sensibilitate la infectii
> Hepatita acuta, hepatita cronica evolutiva, ciroza in faze incipiente
> Adjuvant in gripa, bronsita, pneumonie - Este un stimulent imunitar rapid, mareste rezistenta organismului la febra, grabeste vindecarea.
> Copii rahitici, distrofici, foarte sensibili la boli.
Reactii adverse: alergii la unul din compusi.