Oferta

Polen crud Poliflor 500g

  • Disponibilitate: În Stoc
    • 38,00Ron
    • 32,90Ron

    Conform regulamentului Uniunii Europene 1924/2006 pot fi sustinute urmatoarele:

    · Intestine, Digestie si Ficat – ingestia polenului poate imbunatatii sanatatea sistemului digestiv si a ficatului.

    · Performanta si fitness – Consumul indelungat de polen si preparate din polen (pastura, extracte din polen) poate imbunatatii performanta si forma fizica in cazulsportivilr si persoanele in varsta (efect anti-imbatranire)

    In functie de originea botanica a polenului, acesta contine pana la 40% proteine (mai mult decat in carnea de vita, oua, branza), avand toti aminoacizii esentiali vietii. De asemenea polenul este alcatuit din pana la 50% carbohidrati (amidon, fructoza si glucoza), pana la 20% fibre vegetale si grasimi vegetale pana la 13% (contine si acizi grasi esentiali Omega3 si Omega6, peste jumatate din acizii grasi sunt nesaturati). Continutul de Omega3 al polenului este printre cele mai ridicate intre sursele vegetale.

    Continutul in minerale este apreciabil in polen gasindu'se cupru, fier, magneziu, zinc si potasiu (10-20g de polen acopera necesitatile zilnice ale organismului pt aceste minerale) si in cantitati mai mici calciu si fosfor si seleniu.

    Polenul reprezinta cea mai buna sursa de vitamine fiind un produs natural, pe cand complexele de multivitamine in general sunt produse prin sinteza si pot avea efecte nocive. In comparatie cu cele mai bogate in vitamine cereale, fructe si legume in polen gasim de 20 ori mai multa vitamina A, mai mult acid pantoteic, acid folic si biotina. In plus polenul este bogat in Vitamina E, contine vitamina D, complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B9), vitamina C, PP, rutina.

    Reactii adverse: alergii la unul din compusi.